Blodtrycksmätare

Medel Clip&Go

Automatisk blodtrycksmätare för överarm med stor och bakgrundsupplyst display samt innovativ CLIP-manschett för enkel manschettapplicering och mätning.

Stor bakgrundsupplyst display

CLIP-manschett

ESH-validerad

Enkel och behaglig
mätning


Den smarta CLIP-manschetten underlättar mätproceduren då manschetten kan påföras med hjälp av bara en hand. Med den innovativa Soft Inflate-teknologin genomförs mätningar under manschettuppblåsningen. Detta ger både hög noggrannhet och kortare mättid samtidigt som manschettuppblåsningen blir mjukare och mer behaglig.

Bakgrundsupplyst display 
med färgskala


Medel Clip&Go har en stor och tydlig bakgrundsupplyst display som underlättar resultatavläsningen. Den innovativa färgskalan klassificerar
på ett överskådligt sätt mätvärdena enligt standardvärden för olika blodtrycksvärdeskategorier
.


Produktbeskrivning

Medel Clip&Go är en automatisk blodtrycksmätare för överarm som har en lättanvänd manschett med innovativ CLIP-funktion som gör att den kan påföras med bara en hand. I tillägg ger Soft Inflate-teknologin en mjuk och bekväm uppblåsning av manschetten samt gör mätningarna både snabbare och mer exakta. Stor och bakgrundsupplyst display med klassificering av mätvärden enligt tydlig färgskala. Visar systoliskt och diastoliskt tryck samt puls. Varnar för eventuella existerande hjärtrytmrubbningar. Kan visa genomsnittsvärdet av alla uppmätta värden samt de senaste 7 dagarnas mätningar genomförda på morgonen resp. kvällen. Validerad av European Society of Hypertension (ESH).

Läs bruksanvisningen före användning.


Funktionsbeskrivning


Ingår i förpackningen

Medel Clip&Go blodtrycksmätare • CLIP-manschett 22-42 cm • Förvaringsväska • 4 st AA-batterier


Tekniska specifikationer


Teknologi: Oscillometrisk
Manschett: 22-42 cm
Mätområde: Tryck: 0-300 mmHg; Puls: 40-199 slag/min

Mätnoggrannhet: Tryck: ± 3 mmHg; Puls: ± 5%
Strömförsörjning:
4st AA-batterier

Minne: 2 användare, 100 minnesplatser per användare


Garanti: 5 år

Artikelnummer: 20105
Klassning: Medicinteknisk produkt


Medicatoma arbetar efter målsättningen att tillhandahålla högkvalitativa produkter som kan bistå vårdgivare och bidra till bättre vård för patienten. Sortimentet inkluderar produkter inom andningsvård, diagnostik, kirurgi, sårvård, första hjälpen, tandvård, djurvård, hud- och fotvård samt desinfektion. Medicatoma är en division inom AB Atoma, leverantör av hälsofrämjande produkter sedan 1930.