Termometer

Medel No Contact Plus

Infraröd, beröringsfri termometer för panna med tydlig, bakgrundsupplyst display och automatisk avståndsavkänning. LED-ljusindikator graderar mätresultatet med grön eller röd färg. Mäter temperatur på 1 sekund. Kan även mäta temperaturen på föremål och vätskor.

Färggradering av mätresultat

Automatisk avståndsavkänning

Panna, rumstemperatur och föremål

Termometer med

användaren i fokus


Medel No Contact Plus har designats för att vara användarvänlig. Den stora, bakgrundsupplysta displayen, den gröna och röda färggradering för klassificering av mätresultat och det ergonomiska handtaget är alla faktorer som bidrar till enkel och bekväm användning.

Automatisk

avståndsavkänning


Medel No Contact Plus innovativa, automatiska avståndsavkännare gör temperaturmätningen enkel. Termometern upptäcker automatiskt det korrekta mätavståndet och indikerar detta med en ljudsignal varpå mätningen genomförs.


Produktbeskrivning

Medel No Contact Plus är en infraröd, beröringsfri termometer för mätning av kroppstemperaturen i pannan. Kan även mäta temperaturen på föremål och vätskor, t.ex. nappflaskor.

Ergonomiskt handtag samt stor bakgrundupplyst display för enkel avläsning såväl dag som natt.

Mäter temperaturen på 1 sekund. Upptäcker automatiskt det korrekta mätavståndet och indikerar detta med en ljudsignal. En LED- ljusindikator indikerar temperaturen: grönt ljus (34,0°C till 37,9°C); rött ljus (38,0°C till 42,9°C).

Mätområde från 32,0°C till 42°C vid mätning av kroppstemperatur och -22,0°C till 80,0°C vid temperaturmätning av föremål.

9 minnesplatser.

Läs bruksanvisningen före användning.


Funktionsbeskrivning


Ingår i förpackningen

Medel No Contact Plus • 2 st AAA-batterier


Tekniska specifikationer


Teknologi: Infraröd, beröringsfri


Mätområde:

Kroppstemperatur: 32,0°C till 42,9°C
Föremål: -22°C till 80,0°C
Rumstemperatur: 5,0°C till 59,9°C

Mätnoggrannhet:

Kroppstemperatur: ±0,2°C (32,0°C till 42,9°C); ±0,3°C (övriga)
Föremål: ±2°C
Rumstemperatur: ±1°C


Strömförsörjning:
2st AAA-batterier

Minne: 9 minnesplatser

Garanti: 2 år

Artikelnummer: 20402
Klassning: Medicinteknisk produkt


Medicatoma arbetar efter målsättningen att tillhandahålla högkvalitativa produkter som kan bistå vårdgivare och bidra till bättre vård för patienten. Sortimentet inkluderar produkter inom andningsvård, diagnostik, kirurgi, sårvård, första hjälpen, tandvård, djurvård, hud- och fotvård samt desinfektion. Medicatoma är en division inom AB Atoma, leverantör av hälsofrämjande produkter sedan 1930.