Om varumärket

Flaem® har sedan grundandet 1966 utvecklats till en av världens ledande tillverkare av medicinteknisk utrustning inom områdena inhalationsbehandling och andningsvård. Produkterna är resultatet av mer än 50 års ackumulerad erfarenhet, kunskap och ständiga strävan efter att förbättra människors livskvalitet genom banbrytande innovationer utvecklade och tillverkade i Italien.

Inhalationsbehandling

HospiNeb

Kraftfull och behandlingseffektiv stationär inhalationsutrustning lämplig för administrering av medicinska substanser i lösningar och suspensioner. För hem- och sjukvårdsanvändning.

Inhalationsbehandling

LightNeb

Portabel, tystgående och effektiv meshnebulisator lämplig för nebulisering av läkemedel i lösning (mukolytika i allmänhet), läkemedel i suspension (t.ex. kortikosteroider, såsom beklometason och budesonid) och saltlösning.

Andningstränare

AirFeel®

Innovativ andningstränare för andningsgymnastik som erbjuder 2 behandlingsmöjligheter i en och samma produkt: PEP och OPEP. I tillägg kan AirFeel® användas för kombination av andningsgymnastik och inhalationsbehandling.

Luftvägssugning

Aspira Go

Aspira Go är en serie professionella kirurgiska slemsugar med ett luftflöde på 20 l/min eller 30 l/min, avsedda för användning på vårdinrättningar eller i hemmet. Kan drivas med både inbyggt batteri och nätanslutning.

Intresserad av Flaem?

Ansök om att bli kund

För att handla i Medicatomas webbshop behöver man vara kund.

Redan kund

Befintliga kunder kan beställa produkter via Medicatomas webbshop.

Offertförfrågan

För upphandlingar och inköp av större kvantiteter ber vi er kontakta oss för offert.


Medicatoma arbetar efter målsättningen att tillhandahålla högkvalitativa produkter som kan bistå vårdgivare och bidra till bättre vård för patienten. Sortimentet inkluderar produkter inom andningsvård, diagnostik, kirurgi, sårvård, första hjälpen, tandvård, djurvård, hud- och fotvård samt desinfektion. Medicatoma är en division inom AB Atoma, leverantör av hälsofrämjande produkter sedan 1930.