Smärtlindring

Medel Myo-TENS

Elektronisk stimulator med två kanaler för behandling av olika delar av kroppen och olika typer av smärta. 14 program fördelade på TENS, EMS och massage, med möjlighet att ställa in 25 olika intensitetsnivåer. Tydlig, bakgrundsupplyst display.

Upp till 4 elektroder samtidigt

14 program fördelat på 3 områden

25 olika intensitetsnivåer

Smärtlindring

för hela kroppen


Medel Myo-TENS har två kanaler vilket möjliggör användning av upp till 4 elektroder samtidigt. Den har 14 olika behandlingsprogram fördelade på TENS, EMS och massage, med 25 olika intensitetsnivåer och upp till 30 minuters behandlingstid. Behandlingsområdena delas in i nacke, ryggslut, armar, axlar, ben och leder. Kablarna ansluts mycket enkelt till elektroderna tack vare slitstarka tryckknappar.

Användning vid

muskelåterhämting


Behandlingsprogrammet MASSAGE är ett stimuleringsprogram som används för att underlätta återhämtning från muskeltrötthet och för att hjälpa till att återhämta muskelstyrkan efter träning. Medel Myo-TENS erbjuder 3 olika massageprogram.


Produktbeskrivning

Medel Myo-TENS är en elektronisk stimulator med två kanaler för behandling av olika delar av kroppen och olika typer av smärta:

TENS: 6 olika program för att bekämpa muskel- och ledvärk och stimulera produktionen av endorfiner (vår naturliga smärtlindrare).

EMS: 5 olika program för att tona musklerna och för att förhindra eller fördröja muskelatrofi

MASSAGE: 3 olika program för lindring efter ett hårt träningspass.

25 olika intensitetsnivåer • Upp till 30 minuters behandlingstid • Enkel anslutning av kablar till elektroder med tryckknappar • Stor bakgrundsupplyst display för enkel avläsning

Läs bruksanvisningen före användning.


Funktionsbeskrivning


Ingår i förpackningen

Medel Myo-TENS • 4 elektroder (50x50 mm) • Kablar • 2 st AAA-batterier


Tekniska specifikationer


Antal kanaler: 2 st


Antal behandlingstyper: 3 st (TENS, EMS, massage)


Antal program: 14 st


Antal intensitetsnivåer: 25 st
Behandlingstid: upp till 30 minuter

Frekvens: 2-150 Hz


Strömförsörjning:
2st AAA-batterier


Garanti: 2 år

Artikelnummer: 20601
Klassning: Medicinteknisk produkt


Medicatoma arbetar efter målsättningen att tillhandahålla högkvalitativa produkter som kan bistå vårdgivare och bidra till bättre vård för patienten. Sortimentet inkluderar produkter inom andningsvård, diagnostik, kirurgi, sårvård, första hjälpen, tandvård, djurvård, hud- och fotvård samt desinfektion. Medicatoma är en division inom AB Atoma, leverantör av hälsofrämjande produkter sedan 1930.